GRESSKARSALAT, RUCOLA RØDBETER, GEITOST
INGREDIENSER:
100 g hokkaidogresskar
100 g rødbeter
30 g geitost
100 g rucola salat
0,5 stk granateple
DRESSING TIL SALAT:
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
litt grovmalt peper og salt himalaya
SLIK GJØR DU
1. Forvarm ovnen til 200 °C
2. Skrell og kutt opp gresskaret i terninger.
3. Legg terningene på et stekebrett kledd med bakepapir og ha over olje, oregano, salt og pepper.
4. Pakk rødbetene inn i aluminiumsfolie og legg dem også på stekebrettet.
5. Sett grønnsakene i ovnen. Stek gresskaret i 30 minutter og rødbeten i ca 45 minutter.
6. Fjern frøene fra granateplet. Blanding ingrediensene til dressing i en bolle. Del geitost i terninger.
7. Skrell den bakte rødbeter og del den i terninger
8. Legg rucolen på tallerkener, legg
deretter gresskar, rødbeter, geitost og
granateplekjerner. Hell dressing over.
Næringsstoffer til en porsjon:
Energii: 403 kcal
Fett: 27,85 g
Karbohydrat: 30,88 g
Protein: 12,12 g