GRESSKARSALAT, RUCOLA RØDBETER, GEITOST

20.12.2021

INGREDIENSER:

100 g hokkaidogresskar 

100 g rødbeter 

30 g geitost 

100 g rucola salat 

0,5 stk granateple 

DRESSING TIL SALAT: 

2 ss olivenolje 2 ss sitronsaft litt grovmalt peper og salt himalaya 

SLIK GJØR DU 

1. Forvarm ovnen til 200 °C 

2. Skrell og kutt opp gresskaret i terninger. 

3. Legg terningene på et stekebrett kledd med bakepapir og ha over olje, oregano, salt og pepper. 

4. Pakk rødbetene inn i aluminiumsfolie og legg dem også på stekebrettet. 

5. Sett grønnsakene i ovnen. Stek gresskaret i 30 minutter og rødbeten i ca 45 minutter. 

6. Fjern frøene fra granateplet. Blanding ingrediensene til dressing i en bolle. Del geitost i terninger. 

7. Skrell den bakte rødbeter og del den i terninger 

8. Legg rucolen på tallerkener, legg deretter gresskar, rødbeter, geitost og granateplekjerner. Hell dressing over. 

Næringsstoffer til en porsjon:

Energii: 403 kcal 

Fett: 27,85 g 

Karbohydrat: 30,88 g 

Protein: 12,12 g